Wednesday, February 29, 2012

.....................

 Ieraudziju lidzigu lapu pavisam nejauši, meklejot papildus piepelnišanas iespejas. Lasot rakstu, kura bija teikts, ka var nopelnit vairakus tukstošus eiro paris nedelu laika, ieguldot tikai 0.75 eiro, padomaju, ka ta ir karteja mulku keršanas akcija, bet tomer nolemu to izlasit lidz galam un uzzinat, ko man piedava: tur bija teikts, ka janosuta pa 15 centiem uz 5 Interneta-macinu ipašniekiem, kas tiks noraditi zemak. Pec tam jaizsvitro saraksta pirmais macina e-pasts, japarcel visi e-pasti pa vienam uz augšu (2. nonak 1. vieta, 3. nonak 2. vieta utt.), rezultata atbrivojas piekta rindina, kura jums jaieraksta savs Interneta macina e-pasts.
Tad jus šo sludinajumu, tikai nu jau ar JUSU E-PASTU piektaja rindina, izvietojiet kados 200 dažados forumos. Nekadu bledibu. Nu, tad es padomaju, ka principa jau neko zaudet nevaru ka tikai tos 0,75 Eiro, un nolemu pameginat.

Atveru savu Interneta macinu, parskaitiju visiem akcijas dalibniekiem pa 15 centiem un saku izvietot šo sludinajumu dažados forumos un sludinajumu vietnes. 3 dienu laika pieregistrejos vairak neka 100 biznesa forumos un bezmaksas sludinajumu vietnes. Pagaja nedela, ieskatos sava Interneta macina, un ko domajat??? Ienakumu nekadu! Bet citi dalibnieki raksta, ka nedelas laika nopelnijuši - cits 20 eiro, cits 55 eiro. Te nu bija, domaju, iekritu ka tads mulkis, veloties paris nedelu laika nopelnit vairakus tukstošus eiro pa cik aktivi darbojos. Un partraucu šo nodarbošanos, ta ari neizvietojot sludinajumu 200 forumos, un to 1.50 eiro zaudejums manu budžetu nekadi neiespaidoja. Vel pec paris nedelam ieskatijos sava Interneta macina, skatos - viens ieskaitijis man 15 centus. Ja, pie sevis nodomaju, visas lietas notiek, nejauši atradies vel viens naivais... Vel pec divam nedelam tomer velreiz atveru savu Interneta macinu, bet tur jau ap 20 eiro bija ieskaititi. No kurienes? Nav skaidrs, bet 20 eiro ari ir nauda, kas uz cela nemetajas, kaut ari nav ka citiem dalibniekiem, kas raksta, ka dažu nedelu laika nopelnijuši simtiem eiro. Un pec viena meneša sakas pats interesantakais -man konta bija jau bija ap 100 eiro , un vel pec 2 nedelam man konta bija jau vairak neka 500 eiro, nopietni, vairak ka 500 eiro! Tad es savu sludinajumu nopubliceju vel vairak neka 150 forumos. Rezultats bija parsteidzošs! Kopuma 2 menešu laika es sanemu 2483 eiro! Un tagad nauda ienak katru dienu, ik pa 15 minutem mana konta tiek ieskaititi 15 centiem. Lidz tam mans ekonomiskais stavoklis nebija visai spožs, un ari piemerotu darbu sev nevareju atrast, lidz uzduros lidzigam rakstam. Es neticeju, ka tas darbojas, kamer saku sanemt tik daudz parskaitijumus. Tagad mans darbs ir katru dienu paris stundas padarboties Interneta, un VISS!!! Bet ienakumi tadi, kas daudziem priekšniekiem un vaditajiem pat sapnos neradas! Tagad es jums izstastišu, ka tas viss darbojas un kapec! Es jums apgalvoju, ja izpildisiet precizi visas instrukcijas, kas aprakstitas talak, tad saksiet sanemt daudz vairak naudas neka domajat, turklat ipaši nepiepuloties. Piekritisiet, ka tas ir vienkarši un pilnigi legali. Jusu ieguldijums ir tikai 1.50 eiro un loti lielas iespejas uzlabot savu labklajibu. SVARIGI: ši nav krapšana, un jus ne ar ko neriskejat, bet tas STRADA! JEBKURA PROJEKTA DALIBNIEKA LABKLAJIBA IR ATKARIGA NO KATRA DALIBNIEKA LABKLAJIBAS! UZMANIBU!!! Izlasiet šo vairakas reizes. Izpildiet instrukciju PRECIZI, un jus diezgan labi nopelnisiet dažu menešu laika!!! Šis loti veiksmigi strada, pateicoties dalibnieku GODIGUMAM.

1.Solis - registreties http://www.paypal.com

2. Solis - Naudas parsutišana. Uz katru no šiem e-pastiem naudas parsutišanas sadala japarsuta pa 15 centiem seciba no 1. lidz 5. Galvenais nejaukt secibu, savadak visa kede tiks parrauta un sistema nenostradas, tapec esiet uzmanigi un labak ievadiet e-pastus ar roku. E-pasti ir sekojoši:

1. vveisa@gmail.com

2. magnuss.karklins@gmail.com

3. hartmanis8@inbox.lv

4. jul1993@inbox.lv

5.  zamuele5@inbox.lv

UZMANIBU SVARIGS MIRKLIS!!! Parsutot 15 centus katram macinam tas ir jadara sekojoša veida. Izveloties "Send money" pie parsutišanas veida kur rakstits "Purchase" (zemak bus  "Goods", " Services" un  "eBay Items";) japarsledz uz "Personal" sadalu (tad bus rakstits "Gift", "Living expense",  "Payment owed" un "Other";) ir jaizvelas "Gift". Tad netiks nemta nekada komisija Jums un sanemejam. ESIET UZMANIGI!!!

3.Solis-

 1. Izveidojiet lidzigu tekstu ka man, varat ari nokopet manejo un saglabat (txt formata vai ka jums ertak), ka ari izveidot savu lapu http://sites.google.com. Kopetaja teksta izdzesiet no macinu saraksta PIRMO (AUGŠEJO) macina e-pastu un ierakstiet OTRA macina e-pastu, 3.macinu otraja,  4.macinu trešaja, 5.macinu ceturtaja, bet 5.rindina, kas tagad ir tukša, ierakstiet SAVA macina e-pastu!!!

1. magnuss.karklins@gmail.com

2. hartmanis8@inbox.lv

3. jul1993@inbox.lv

4. zamuele5@inbox.lv

5.(Šeit ierakstiet jusu macina e-pastu)
2.Izvietojiet savu sludinajumu ne mazak ka 200-300 forumos un zinu vietnes. Atcerieties, jo vairak vietas jus to izvietosiet, jo lielaki bus jusu ienakumi, un šie ienakumi ir tieši atkarigi no jusu darbibas. Izvietojot savu sludinajumu, nerakstiet "Viegli nopelnit miljonu", "Milziga nauda meneša laika" u.tml., labak rakstit "Vajadzigs menedžeris, alga 1000 Ls menesi". Ši sludinajuma izvietošana 200 forumos, pat vismazak apmekletajos, garante jums ienakumus ap 2800 Eiro menesi - KA MINIMUMS!!! Tikai 2 menešu laika! Jo vairak izvietosiet, jo lielaki ienakumi (turklat geometriska progresija). ATCERIETIES!!! Šis bizness turpina pastavet un uzplaukt tikai, pateicoties DALIBNIEKU GODIGUMAM UN NOPIETNIBAI. Tatad, kad jus sasniegsiet pirmo poziciju, jus sanemsiet vairakus tukstošus eiro tikai ka SARAKSTA IZVEIDOTAJS! Tas maksa tikai 0.75 eiro un ne visai lielas pules. Galvenais – tas STRADA!!! Dariet to tulit, neatliekot uz ritu, jo laiks = nauda!!! Un mazliet pastradat tomer vajadzes. Cilveki ir jaieinterese. To var darit, izsutot vestules un izvietojot sludinajumus specializetajas majas lapas darba mekletajiem, forumos, zinojumu vietnes. Tur viss ir JUSU rokas, ESIET DROŠI! Jo neko citu ka 0.75 eiro jus nevarat zaudet! Katru dienu Latvija rodas 200-5000 jaunu Interneta lietotaju. Nu, un nobeidzot, patiešam lieliska aksioma - lai kaut ko iegutu, kaut kas ir jadod, bet, lai iegutu vel vairak, ir jadod vel vairak! Parliecinieties par to paši - veiksmi Jums!!!

4. P.S. Noderiga informacija! Ka izvietot informaciju forumos, sludinajumos un citas piemerotas vietas!

a) Atveram mekletaju: http://forums.delfi.lv/  ; http://web.top.lv/ ; http://www.google.lv/

b) Rakstam attiecigaja vieta meklešanas frazi: "forums sakt jaunu temu" vai "forums sakt jaunu temu darbs" (rakstiet bez pedinam).

c) Mekletajs atradis tukstošiem lappušu, uz kuram uzklikškinot nonaksiet pie formam, lai saktu jaunu foruma temu. Un nenobistieties, ja pekšni taja vieta, kur gribejat ievietot savu sludinajumu, ieraudzisiet vel vienu vai vairakus lidzigus. Tas tikai vel vienu reizi apliecina, ka šis bizness reali darbojas! Mekletajs atradis tukstošiem lappušu, kur klikškis aizvedis jus pie MILJONIEM jaunu forumu temu. Loti piemerotas ir majas lapas, kur atrodas darba sludinajumi: http://ss.lv un lidzigas lapas vai sadalas par pieejamam vakancem. Bet tagad paskaidrošu, kapec jus jebkura gadijuma neko nezaudejat, bet tikai VINNEJAT!!! Teiksim, no 200 izvietotiem sludinajumiem iegušu tikai 5 atbildes (loti zems cipars), tatad iegušu 5X0.15= 0.75 eiro. Tagad šie 5 cilveki atkal ievieto VISMAZ 200 sludinajumus ar mana macina numuru jau 4.pozicija, un ja 5 cilveki atbild šiem cilvekiem - jums  jau ir 25X0.15+0.75= 4.50 eiro, 3.pozicija- 125x0.15+4.5=23.25 eiro, 2.pozicija- 625x0.15+23.25=117eiro, utt. Nu ko? Vai ieguldisiet 0.75 eiro, lai uzzinatu, vai ši sistema darbojas?